Naiskond noppis esimeses kodumängus Flora vastu võidu (Video)

Naiskonna teine mäng toimus Flora duubli vastu koduväljakul. Elvakad panid ennast maksma ning võtsid raske 4:3 võidu. Meie poolt saatsid pallid võrku Liisa Mägi, Kirke Mähar 2x ja Sandra London. 
22. aprill kell 13.00 Nike Arena Elva

FC Elva - Tallinna FC Flora ll 4:3 (3:1)
Väravad: 6' 57' Kirke Mähar, 41' Liisa Mägi, 45'+1 Sandra London - 26' Getter Saar, 89' Dona-Ly Sinimeri, 90'+1 Gabriela Kaskmaa
Hoiatused: -
Eemaldamised: -
Pealtvaatajaid: 86
 




Piltide nägemiseks vajuta SIIA! Fotograaf: Liina Ivask 


Mängujärgsed kommentaarid:

Peatreener Jürgen Kuresoo: "Tubli esitus tüdrukutelt ja ka fännide jaoks oli kindlasti väga põnev mäng millele kaasa elada. Mäng näitas, et oleme sellel aastal võimelised ka esiliiga tugevamate võistkondadega mängima kui võrdne võrdsega. Järgmises mängus saame jõudu katsuda eelnevatel aastatel kindlalt naiste esiliigat valitsenud Pärnu JK II võistkonnaga. Oleme enesekindlad ja läheme lahingut andma!"

Poolkaitsja Kätriin-Elise Pahva: "Mängu saime käima juba esimestel minutitel ja kohe tekkis meil ka palju võimalusi. Egle Tohver andis Kirke Mäharile ilusa söödu liini taha ning Kirke lükkas rahulikult palli tagumisse nurka ning seisuks 1:0. Vastased lõid ühe tagasi, aga siis tegime head pressi ja olime palliga enesekindlad ning tablool seisuks 4:1. Meil oli veel palju võimalusi, mis jäid kahjuks realiseerimatta. Viimastel minutitel lasime ennast lõdvaks ning vastased kasutasid seda kohe ära ja lõid 2 väravat tagasi. Mängupilt oli juba parem kui eelmine mäng aga eks ikka mõned vead olid ning pigem jäi mäng realiseerimise taha kinni. Kõik mängisid oma mängu ja järgmine mäng läheb juba paremini."

Naiskonna järgmine kodumäng 6. mail kell 17.00, kui meile külla sõidab Esiliiga liider Saku Sporting.

Tule aita naiskond taas võidule!